Mardin’de Hayırhanemiz Açıldı.

Mardin'de Hayırhanemiz Açıldı.

hayırhanemiz açıldı.

12 Mayıs 2020 - 18:15

İl Müftümüz İsmail ÇİÇEK “Hamd ile Hayırhanemiz açıldı. Hanesine hayır yazdırmak isteyen güçlü kardeşlerimizin müftülüğümüze isimlerini yazdırmalarını bekliyoruz”. Dedi.

Diyanet İşleri Başkanımız ve Diyanet Vakfımızın yönlendirmeleri, Valimiz ve Hanımefendinin bizzat şahsi mali destekleri ve Valiliğimizce katkıları, ihtiyaç sahiplerine ikramı hayat tarzına dönüştürmüş Mardinli gönlü güçlü kardeşlerimiz ve koşturan Hocalarımızın öncülüğünde Müftülüğümüz müştemilatında bulunan, kullanılmayan bir haneyi hayır işlerinde kullanmaya karar verdik. İnfak yardımlaşma ve paylaşma ayında Mardin İl Müftülüğümüzün de bir HAYIRHANEsi açıldı.

İl Müftümüz İsmail ÇİÇEK, Hanesine hayır yazdırmak isteyen kardeşlerimiz hocalarımız aracılığıyla veya bizzat müftülüğümüze gelerek ayni veya nakdi yardımlarını Diyanet Vakfımıza ulaştırabilirler. Her türlü malzemenin kabul edildiği Hayırhanemize nakdi katkı sunmak isteyenler de hesap numaralarımıza yardım gönderebilirler çağrısında bulundu.

Vefa Destek Grubunda çalışan hocalarımız Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile de koordine içerisinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize zekat ve fitrelerinizi ulaştırmakta aracılık edeceklerdir.
Bize ulaşamayacak büyüklerimizin ihtiyaçları bizzat hocalarımız eliyle taşınacak, kendisi alıveriş yapmak isteyen kardeşimize ihtiyaç kartları Cami İmamlarımız ve Kur'an Kursu Öğreticilerimiz tarafından verilecek, müftülüğümüze gelerek alış-verişlerini yapmalarına yardımcı olunacaktır.
Ayrıca istemekten utandıkları için zengin sanılan ancak hocalarımızın ihtiyaç sahibi olarak tanıdıkları kardeşlerimize de Mardinli kardeşlerimizin destekleri nispetinde yardım taşımaya çalışacağız.

Her ay personelimizce kendi aramızda topladığımız yardımlarda bizim hanemize yazılsın adına HAYIRHANEye ilave edilecektir.

Her gün 50 aileye katkı sunduğumuz ve desteklerinizle daha da büyüyeceğine inandığımız Hayırhanemizin bizden sadakayı cariye olarak kabul buyrulması Yüce Rabbimizden niyazımızdır. Dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı