Mardin’de Il Müftümüz Ismail çiçek, Afrin’de şehit Edilen...

Mardin'de Il Müftümüz Ismail çiçek, Afrin’de şehit Edilen Astsubay Uğur Palancı’nın Hatim Programına Katıldı

il müftümüz ismail çiçek, afrin’de şehit edilen astsubay uğur palancı’nın hatim programına katıldı

04 Mart 2019 - 18:16

İl Müftümüz İsmail Çiçek, Afrin’de şehit edilen Jandarma Astsubay Uğur Palancı’nın seneyi devriyesi münasebetiyle Mehmet Edip-Fatma Yüksel camisinde düzenlenen Hatim Duası Programına katıldı. Programa çok sayıda cemaat iştirak etti.

İl Müftümüz Çiçek, “Rabbim tüm Şehitlerimizle birlikte Kahraman Şehidimizi de Firdevs’inde de ağırlasın” duasında bulundu.

İl Müftümüz Çiçek, “Üç taziye ziyareti gerçekleştiriyoruz. İkisinde yemeğin kaldırıldığına birinde azaltıldığına şahitlik ediyoruz. Destek verenlerden razı olması niyazımızla” diyerek oradan ayrıldı.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”