Mardin’de Il Müftümüz Ismail çiçek, Siirt Ilinde Düzenlenen...

Mardin'de Il Müftümüz Ismail çiçek, Siirt Ilinde Düzenlenen 8. Bölge Il Müftüleri Toplantısına Katıldı

il müftümüz ismail çiçek, siirt ilinde düzenlenen 8. bölge il müftüleri toplantısına katıldı

25 Mart 2019 - 18:12

İl Müftümüz İsmail Çiçek, Siirt İl Müftülüğü'nün ev sahipliğinde, bölge il müftüleri ve ilahiyat fakülteleri dekanlarının katılımı ile gerçekleşen istişare toplantısına katıldı.

Siirt, Diyarbakır, Elazığ, Şanlıurfa, Şırnak, Batman, Bitlis, Mardin, Adıyaman, Tunceli, Malatya müftüleri ile ilahiyat fakülte dekanlarının katılımıyla, Siirt ve bölgesinde sunulan din hizmetlerinin değerlendirilmesi, geliştirilmesi, görüş alışverişinde bulunulması, iş birliği yapılması amacıyla istişare ve işbirliği toplantısı gerçekleştirildi.

Siirt İl Müftülüğü'ne bağlı Safa Erkek Kur'an kursunda yapılan 8. bölge müftüleri toplantısı Kur'anı Kerim tilavetiyle başladı.

Siirt İl Müftüsü Ahmet Altıok, açılış konuşmasında misafir il müftüleri ve dekanlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İl Müftümüz Çiçek, “Ev sahipliği yapan müftümüze ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”