Mardin’de Il Müftümüz Ve Müftü Yardımcıları Ile Birlikte...

Mardin'de Il Müftümüz Ve Müftü Yardımcıları Ile Birlikte Yatılı Kur’an Kurslarına Ziyaret Gerçekleştirdi

il müftümüz ve müftü yardımcıları ile birlikte yatılı kur’an kurslarına ziyaret gerçekleştirdi

28 Eylül 2022 - 18:15

Kur’an kursları, katılımcılara Kur’an’ı yüzünden okumayı öğretmek, İslam Dini ibadetleri için gerekli sûre, ayet ve duaları ezberletmek, hafızlık yaptırmak, İslam Dininin ibadet ve ahlak esaslarını öğretmek amacıyla düzenlenen yaygın Din Eğitimi kurslarıdır.

Bu kursların Eğitim seviyelerini arttırmak öğrencilere sağlıklı ve yaşanılabilir bir ortam hazırlamak ve eksiklikleri belirlemek adına kurs ziyaretleri gerçekleşmektedir.

Bu kapsamda Mardin İl Müftümüz Ali Hayri Çelik, Sultan Şeyhmus Yatılı Erkek Kur’an Kursunu, İl Müftü Yardımcımız Zübeyde Zengin, Artuklu İlçe Müftülüğüne bağlı Abdülkadir-Menci Duyan Yatılı Kız Kur’an Kursunu ve Yeşilli İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Münire-Zeki Samar Yatılı Kız Kur’an Kursunu ve İl Müftü Yardımcımız Ali Üney Behçet Hattapoğlu Yatılı Erkek Kur’an Kursunu ziyaret ederek, öğrenciler ve Kurs hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Öğrencilerle yakından ilgilenen hocalarımız kısa bir sohbetin ardından ziyaretlerini sonlandırdılar.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”