Mardin’de Yaz Kur’an Kursları Etkinlikleri Başladı

mardin’de yaz kur’an kursları etkinlikleri başladı

27 Haziran 2019 - 18:16

Her hafta bir ilçemizde yapılacak olan Yaz Kuran Kursları piknik etkinliği Sultan Şehmus’ta başladı. Mazıdağı İlçemizin organize ettiği etkinliğe Artuklu Menci Duyan Kız Kur’an Kursu öğrencileri ve liseli kız öğrenciler de katıldı.

İl Müftümüz İsmail Çiçek "Camiler Çocukla Dolsun Ahlâkı Kur'an Olsun" şiarıyla mabetlerin gölgesinde yetiştirmeye çalıştığımız evlatlarımızlayız. Her ilçemizde düzenleyeceğimiz etkinliklerimizden ilkini Mazıdağ'ı ilçe müftülüğümüzün öncülüğünde 350 öğrencimizle gerçekleştirdik. Çuval, yumurta, ok atma yarışları, mendil kapmaca, ip çekmece, boks, bedminton, golf, yüz boyama derken hep birlikte kıldığımız öğle namazı sonrası yemeğe geçtiğimiz, dondurmalarla serinlediğimiz etkinliğimiz için Müftümüze, Kaymakamımıza, İl Milli Eğitim Müdürümüze, Gençlik ve Spor Müdürümüze tüm hocalarımıza teşekkür ediyor öğrencilerimize hayırla geçirecekleri bir yaz Kur'an Kursu diliyorum. ”dedi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret