Mardin’den Bir Umreci Grubu Daha Dualarla Uğurlandı

mardin’den bir umreci grubu daha dualarla uğurlandı

21 Eylül 2022 - 18:15

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, vatandaşların Umre, Hac, Kâbe, Ravza-i Mutahhara ve Mescidi Nebevi arzusunu dindirebilmek için yoğun gayret sarf ediyor. Umre ibadeti için Suudi Arabistan’a gidecek vatandaşlarımızın ibadetlerini sağlık, güvenlik ve huzur içerisinde yerine getirilebilmeleri sağlamak amacıyla organizasyonlar düzenlenmektedir.

Başkanlık umrecilere hizmet vermek ve Umre ibadetinin sağlıklı bir şekilde yerine getirmek üzere organizasyonun her kademesinde ehliyet ve liyakat sahibi personel görevlendirmektedir.

Bu kapsamda Kızıltepe İlçesi Sürekli Mah. Ramazan Camii Din Görevlimiz Mehmet Nur Yalçın gözetiminde 15 gün kalacakları ve umre ibadetlerini yerine getirmek üzere önce İstanbul, ardından Suudi Arabistan’ın Medine şehrine inecek 34 kişilik umreci grubu Mardin Havalimanından dua ve sevinç gözyaşlarıyla uğurlandı.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...