Mardin Il Müftülüğünde Evliliğe Ilk Adım Seminerleri Başladı

mardin il müftülüğünde evliliğe ilk adım seminerleri başladı

18 Aralık 2019 - 18:16

Mardin İl Müftülüğünce yeni evlenen ve düğün hazırlıkları yapan çiftlere yönelik “Evliliğe İlk Adım Seminerleri” veriliyor.

Ailenin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi, ailelerin güçlendirilmesi ve huzurlu bir şekilde devamının sağlanması amacıyla İl Müftülüğünce düzenlenen seminerlerde yeni evli ve evliliğe adım atacak çiftlere sevgi, merhamet, adalet ve emanet bilinci gibi aileyi ayakta tutan değerler hususunda Kur’an ve sünnet ışığında bilgi verilecek.

Yeryüzünün en köklü kurumunun aile olduğunu vurgulayan İl Müftümüz İsmail Çiçek, “Bu seminerlerin güçlü toplum, güvenli gelecek ve huzurlu bir aile adına önemli olduğunu” kaydetti.

İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminere İl Müftümüz İsmail Çiçek, İl Müftü Yardımcımız Şadiye Yılmaz, ADRB Vaizleri ve 5 çiftimiz katıldı.

Haftanın iki günü düzenlenecek olan seminerler dört hafta boyunca devam edecek.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri