Mardin Müftülüğü Kız-erkek üniversite öğrencileri Ve Din...

Mardin Müftülüğü Kız-erkek üniversite öğrencileri Ve Din Gönüllüleri Arasında “kitaphanem Okuma çalıştayları” Devam Ediyor

kız-erkek üniversite öğrencileri ve din gönüllüleri arasında “kitaphanem okuma çalıştayları” devam ediyor

19 Ekim 2018 - 13:32

18.10.2018 Kız-Erkek Üniversite Öğrencileri ve Din Gönüllüleri Arasında “Kitaphanem Okuma Çalıştayları” Devam Ediyor

Mardin İl Müftülüğümüzde “Kitaphanem Okuma Çalıştayları” devam ediyor.

İl Müftümüz İsmail Çiçek 35. İl Müftüleri istişare toplantına katıldığından İl Müftü Vekili Şadiye Yılmaz, Ömerli İlçe Müftüsü Muhammed Likoğlu, Ömerli Vaizi Merve Likoğlu ive Artuklu İlçe Vaizi Mehmet Emin Beliktay ile kitap okumaları devam etti.

İl Müftümüz İsmail Çiçek, Programların devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Kurgularınızın kurumlaşması kaygılarınızı gideriyor. Yokluğumuzda dahi devam eden Tefsir, Fıkıh Serbest Okuma ve diğer çalıştaylara katılan tüm hoca ve öğrenci kardeşlerime şükranlarımı sunarım. Yeni okuyacağımız merhum Nurettin Topçu hocamızın “Türkiye’nin Maarif Davası” kitabına sizi de bekleriz...”

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda