Mersin’de 2019 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Mersin'de 2019 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi

2019 yılı camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde kuranı kerimi güzel okuma yarışması düzenlendi

25 Nisan 2019 - 18:22

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri çerçevesinde İlçe Müftülüklerinde görev yapan Kadın Kuran Kursu Öğreticileri ile İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar arasında 24.04.2019 tarihinde, İlimiz Yenişehir İlçe Müftülüğü konferans salonunda, İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi başkanlığında İl seçici kurul tarafından Hafızlık ve Kuranı Kerimi güzel okuma yarışmaları yapılarak bölge yarışmasında ilimizi temsil edecek il birincileri tespit edilmiştir.

Yarışma sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda