Mersin’de 2020 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı...

Mersin'de 2020 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Tanıtım Toplantısı’nın Ilki Akdeniz’de Yapıldı

2020 yılı vekâlet yoluyla kurban kesim programı tanıtım toplantısı’nın ilki akdeniz’de yapıldı

01 Temmuz 2020 - 18:20

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının ortaklaşa yürüttüğü 2020 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Tanıtım Toplantısının ilki Akdeniz İlçesi Yeni Hal Kompleksi Camiinde yapıldı.

Toplantıya İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz ile Akdeniz ilçe müftülüğünde görev yapmakta olan din görevlilerimiz katıldı.

Toplantıda İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganı ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan 2020 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret