Mersin’de Ağustos Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Video...

Mersin'de Ağustos Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Video Konferans Yoluyla Gerçekleştirildi

ağustos ayı ilçe müftüleri toplantısı video konferans yoluyla gerçekleştirildi

27 Ağustos 2020 - 18:20

Yürütülmekte olan din hizmetleri ve diğer faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak, hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla düzenli olarak yapılan İlçe Müftüleri toplantısı koronavirüs salgını nedeniyle İlimiz Müftülüğünde video konferans yoluyla yapıldı.

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’nin başkanlığında video konferans yoluyla yapılan İlçe Müftüleri toplantısında, ana gündem maddesi 24 Ağustos 2020 tarihinde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın, başkan yardımcıları, genel müdürler ve 81 İl Müftüsüyle video konferans yoluyla yaptığı toplantıda görüşülen konuların aktarılarak değerlendirilmesi olurken, ayrıca yürütülmekte olan diğer din hizmetleri ve faaliyetler de ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı