Mersin’de Engelliler Haftasında Engelli Kardeşlerimiz Unutulmadı

Mersin'de Engelliler Haftasında Engelli Kardeşlerimiz Unutulmadı

engelliler haftasında engelli kardeşlerimiz unutulmadı

14 Mayıs 2020 - 18:20

Engelliler Haftası ve içerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi,  İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük ve Akdeniz İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz ile birlikte Akdeniz İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörü Ahmet Buğutekin tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ettiler.

Yapılan hane ziyaretlerinde, engelli kardeşlerimizin hal ve hatırları sorularak istek ve talepleri dinlenildi.

İl Müftüsü Dr. Kondi, İl Müftü Yardımcısı Küçük ve Akdeniz İlçe Müftüsü Yavuz, ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize gıda kolisi yardımının yanı sıra nakdi yardımda da bulunarak Ramazan sevincini yaşamalarına bir nebze de olsa katkı sağladılar.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren engelli kardeşlerimiz de Ramazan Ayında gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer...