Mersin’de Evliliğe Ilk Adım Seminerleri Duyurusu

Mersin'de Evliliğe Ilk Adım Seminerleri Duyurusu

evliliğe ilk adım seminerleri duyurusu

10 Aralık 2019 - 18:22

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından ailenin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi, güçlendirilmesi ve korunması amacıyla çeşitli çalışmalar yürütülmektedir. Bu bağlamda yeni evli (5 yıllık evli) ve evliliğe adım atacak çiftlere sevgi, merhamet, adalet ve emanet bilinci gibi aileyi ayakta tutan değerler hususunda, Kur’an ve sünnet ışığında bilgi vermek, sorunlara rehberlik etmek amacıyla   “Evliliğe İlk Adım” seminerleri yapılacaktır.

“Evliliğe İlk Adım ”Seminer Konuları’’

1.Seminer: Evlilik: Ahirete Uzanan Birliktelik

2.Seminer: Nikâh ve Sorumlulukları

3.Seminer: Ailemin İletişim Dili

4.Seminer: Ailede İffet ve Mahremiyet

5.Seminer: Yuvamız Merhamet Ocağı Olsun

6.Seminer: Çocukla Şenlenen Yuvalar

7.Seminer: Evlilikle Büyüyen Ailem

8.Seminer: Çevre Bilinci ve Tüketim Ahlakı

Seminerler haftada iki defa olmak üzere 4 haftalık kurlar halinde gerçekleştirilecek olup yıl boyunca devam edecektir. Seminerin zamanı başvurulara göre düzenlenecektir.

Başvurular İl ve İlçe Müftülükleri bünyesinde bulunan Aile ve Dini Rehberlik Büroları tarafından alınacaktır. Seminerlerle ilgili duyurular Mersin Müftülüğü web sayfamızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır.

WA0002

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret