Mersin’de “hayır çarşısı” Ihtiyaç Sahiplerine Yardım...

Mersin'de “hayır çarşısı” Ihtiyaç Sahiplerine Yardım Etmeye Devam Ediyor

“hayır çarşısı” ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor

15 Ocak 2021 - 18:20

İlimiz Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi iş birliğinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla Ramazan Ayında Hz. Mikdat (Muğdat) Camii'nde açılan "Hayır Çarşısı" yardımlara devam ediyor.

Hayır Çarşısına gelen İhtiyaç sahibi vatandaşlar, hayırseverlerin bağışları ile raflara konulan gıda malzemelerinden ve giyeceklerden ihtiyacı olanları ücretsiz olarak alıp evine götürüyor. 

Hayır Çarşısında yapılan yardımlarla alakalı görüşlerini aldığımız İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi; "İradelerini iyilik yapma doğrultusunda kullanan hayırseverlerimizin yardımlarını alarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Çarşımızda bir mutfağın ihtiyacı olan her şey var. Gıda malzemelerinin yanı sıra giyecek yardımıda yapılıyor. İhtiyaç sahiplerimiz buraya gelerek istediği ürünü alarak gidiyor. Mersin İl ve ilçe Müftülükleri ile Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi iş birliğinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olma çabamıza ara vermeden devam ediyoruz. Mersinli hayır sahiplerine, başta fedakar din görevlilerimiz olmak üzere bu iyilik ve hayır organizasyonlarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İl Müftüsü Dr. Kondi ayrıca  Hayır Çarşısı'nın ihtiyaç sahiplerine hizmet vermeye devam edeceğini dile getirdi.
 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda