Mersin’de Il Müftü Yardımcısı Mert Mezitli’de “mum Dibini...

Mersin'de Il Müftü Yardımcısı Mert Mezitli’de “mum Dibini ışıtır” Proje Tanıtım Toplantısına Katıldı

il müftü yardımcısı mert mezitli’de “mum dibini ışıtır” proje tanıtım toplantısına katıldı

20 Ocak 2023 - 18:20

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde yurt genelinde görev yapan tüm personele yönelik hayata geçirilen “Mum Dibini Işıtır” projesi, Mezitli İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu  (ADRB) tarafından personel eşlerine yönelik olarak başlatıldı.

Personel ve eşlerinin aidiyetini artırmak, müftülük faaliyetlerinden haberdar etmek amacıyla planlanan proje kapsamında imam-hatip ve müezzin-kayyım başta olmak üzere tüm personel eşlerine yönelik toplantı yapıldı.

Yapılan ilk toplantıda İl Müftü Yardımcısı Ummuhan Mert “Aileyi Ayakta Tutan Değerler” konusunda sohbet gerçekleştirdi. Sonraki toplantılarda ise ilçe müftülüğü vaizi tarafından ilmihal dersi ile peygamberlerin hayatları konusunun işlenmesine karar verildi.

Toplantıya Mezitli İlçe Müftüsü Hasan Selam’ın eşi Filiz Selam Hanımefendi ile programı organize eden İlçe Vaizi Sacide Özay Fındık ve Kur’an Kursu Öğreticisi Gülizar Dölek de katıldı.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”