Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, çalışma Grup Başkanlarıyla...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, çalışma Grup Başkanlarıyla Toplantılarına Devam Ediyor

il müftüsü dr. kondi, çalışma grup başkanlarıyla toplantılarına devam ediyor

23 Mayıs 2020 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Tarsus ve Yenişehir İlçelerindeki grup başkanı koordinatör din görevlileri ve Tarsus Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde görev alan din görevlileriyle video konferans yoluyla toplantı yaptı.

Toplantıda, yürütülen din hizmetleri ve Ramazan ayı hizmetleri ile alakalı istişare edildi, din görevlilerimiz özellikle içerisinde bulunduğumuz koronavirüs salgını sürecinde icra ettikleri faaliyetleri tek tek anlatarak karşılaştıkları sorunlar ve çözüm noktaları konusunda bilgilendirmede bulundurlar.

Yapılan hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı din görevlilerine teşekkür eden İl Müftüsü Dr. Kondi: “Ağaç dallarıyla gürdür. Biz sizlerle güçlüyüz. Allah hayırlı hizmetlerde cümlemizi muvaffak eylesin” dedi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri