Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Camiler Ve Din Görevlileri...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Camiler Ve Din Görevlileri Haftasında Din Görevlileriyle Video Konferans Yoluyla Buluştu

il müftüsü dr. kondi, camiler ve din görevlileri haftasında din görevlileriyle video konferans yoluyla buluştu

05 Ekim 2020 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlileriyle video konferans yoluyla bir araya geldi.

Tarsus, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlçeleri din görevlileriyle bir araya gelen İl Müftüsü Dr. Kondi, öncelikle personelin Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutlayarak, camilerimizin ve din görevlilerimizin sosyal hayatımızdaki önemine vurgu yaptıktan sonra kendileriyle bir süre hasbihal etti ve yürütmüş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Bayan Kur’an kursu öğreticileriyle yapılan video konferans buluşmasında ise İl Müftüsü Dr. Kondi personelin Camiler ve Din Görevleri Haftasını kutlayarak, kurslardaki eğitim faaliyetleri konusunda bir süre sohbet etti.

Video konferans buluşmaları, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”