Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Engelli Koordinatörleriyle...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Engelli Koordinatörleriyle Video Konferans Yoluyla Toplantı Yaptı

il müftüsü dr. kondi, engelli koordinatörleriyle video konferans yoluyla toplantı yaptı

15 Mayıs 2020 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Engelliler Haftasında Engelli Koordinatörleriyle video konferans yoluyla gerçekleşen toplantıda bir araya geldi.

İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük’ün de katıldığı toplantıda, İlimiz genelinde engellilere yönelik yürütülmekte olan faaliyetler ele alınarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Ayrıca,  il ve ilçe müftülüklerimizde görev yapan engelli personelimizle de görüşme yapan İl Müftüsü Dr. Kondi, personelin düşünce ve taleplerini dinleyerek kendileriyle bir süre sohbet etti.

Video konferans yoluyla yapılan toplantıların ardından, İl Engelli Koordinatörleri İl Müftülüğü Vaizi İsa Özkol ile Hz. Hamza Camii Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Seyde Ersoy’a 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın gönderdiği imzalı teşekkür mektubu ve Başkanlık yayınlarından kitaplar takdim edildi.

İl Müftüsü Dr. Kondi Yenişehir İlçe Müftüsü Halil Uzun ile birlikte Engelliler Haftası kapsamında engelli çocuğu olan Yenişehir İlçe Müftülüğü personelimizi de evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...