Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Hemşireler Gününde...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Hemşireler Gününde Hastaneleri Ziyaret Etti

il müftüsü dr. kondi, hemşireler gününde hastaneleri ziyaret etti

16 Mayıs 2020 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, eşi Fatma Kondi hanımefendi, İl Müftü Yardımcıları Hasan Küçük ve Ümmühan Mert ile birlikte Hemşireler Haftası dolayısıyla Toros Devlet ve Şehir Hastanelerini ziyaret ettiler.

Ziyaretlerin ilki için Toros Devlet Hastanesine giden İl Müftüsü Dr. Kondi ve beraberindekiler, burada Toros Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Güntekin Çalışkan tarafından karşılandılar.

Burada bir açıklama yapan İl Müftüsü Dr. Kondi: “Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelede büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.  Çok önemli bir vazifeyi ifa ediyorlar. Bizler de her gün camilerimizden onlar için dua ediyoruz” dedi.

Daha sonra Başhekim Uzm. Dr. Çalışkan refakatinde hastanede görev yapan hemşireleri ziyaret ederek, Hemşireler Günlerini kutlayıp gül takdiminde bulundular.  

Ardından Mersin Şehir Hastanesine Geçen İl Müftüsü Dr. Kondi ve beraberindekiler, Hastane Başhekim Vekili Uz. Dr. Bahar Aydınlı ve sağlık personeli tarafından karşılandılar. Şehir Hastanesi çalışanlarını ziyaret ederek, Hemşirelerin Hemşireler Gününü kutlayıp gül takdim ettiler.  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...