Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Ilçe Müftüleri Ve Toroslar...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Ilçe Müftüleri Ve Toroslar Ilçe Müftülüğü çalışma Grup Başkanlarıyla Toplantı Yaptı

il müftüsü dr. kondi, ilçe müftüleri ve toroslar ilçe müftülüğü çalışma grup başkanlarıyla toplantı yaptı

20 Mayıs 2020 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, İlçe Müftüleri ve İlçelerdeki grup başkanı koordinatör din görevlileriyle video konferans yoluyla toplantı yaptı.

Toplantıda, yürütülen din hizmetleri ve Ramazan ayı hizmetleri ile alakalı karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı başta ilçe müftülerimiz olmak üzere tüm din görevlilerini tebrik eden İl Müftüsü Dr. Kondi: “Birlikte daha güçlü olacağız, birlikte iyiliği yayabilmek için gece gündüz çalışacağız. Biz bu toplumun gören gözü, tutan eli yürüyen ayağıyız Allah hayırlı hizmetlerde cümlemizi muvaffak eylesin” dedi.

İl Müftüsü Dr. Kondi toplantıda ayrıca, Türkiye Diyanet Vakfı ve Mersin il ve ilçe müftülükleri olarak şu ana kadar fakir ve mazlum ihtiyaç sahibi kardeşlerimize hayır sahibi işadamlarımız tarafından yapılan yardımlardan 16.000 koli yardım dağıtıldığını ifade ederek ayrıca hayır sahiplerine teşekkür etti.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı