Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Umre ödüllü Değerler...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Umre ödüllü Değerler Eğitimi Yarışmasında Dereceye Giren Yarışmacılara ödüllerini Verdi

il müftüsü dr. kondi, umre ödüllü değerler eğitimi yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödüllerini verdi

16 Ocak 2020 - 18:21

Başkanlığımızca Aralık ayı içerisinde tüm illerde Sosyal Hizmetlere bağlı çocuk bakım kuruluşlarında kalan ve Değerler Eğitimi derslerine katılan çocuklarımızı teşvik amacıyla Umre Ödüllü Değerler Eğitimi yarışması düzenlenmişti.

Yarışmada, birinciliği kızlarda F. K., erkeklerde ise K.T. alarak umre ödülü kazandılar. İkinciliği Z. T. ile U. K. alırken; üçüncülüğü ise M. D. ile F. E.B. göğüsledi.

Düzenlenen ödül törenine İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi ve eşi Fatma Kondi hanımefendinin yanı sıra İl Müftü Yardımcısı Ummahan Mert, AÇSH İl Müdür Yardımcısı Aysel Gürsoy, kurum müdürleri Ömer Erkol, Faruk Azgıt ile ADRB görevlileri katıldı.

Törende çocuklarla bir süre sohbet eden Dr. Kondi ardından birinci, ikinci ve üçüncü olan çocuklarımızı tebrik ederek ödül takdiminde bulundu.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri