Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Vefat Eden Bozyazı Ilçe...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Vefat Eden Bozyazı Ilçe Müftüsü Karayiğit’in Cenaze Merasimine Katıldı

il müftüsü dr. kondi, vefat eden bozyazı ilçe müftüsü karayiğit’in cenaze merasimine katıldı

10 Mayıs 2021 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi ve İl Müftü yardımcısı Hasan Küçük, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Bozyazı İlçe Müftüsü Murat Karayiğit’in cenaze merasimine katıldı.

Manisa Salihli İlçesi Kurtuluş Camiinde öğle namazını müteakip İl Müftüsü Dr. Kondi’nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Müftü Karayiğit’in cenazesi Salihli asri mezarlığına defnedildi.

Cenaze merasimine; Müftü Karayiğit’in yakınlarının yanı sıra İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Doğan, Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Hamza Okur, Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç, Salihli Müftüsü Adem Karakelebek, ilçe müftüleri ve vatandaşlar katıldı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri