Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Video Konferans Yoluyla 2020...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Video Konferans Yoluyla 2020 Yılı Ramazan Hizmetleri Hakkında Basın Toplantısı Gerçekleştirdi

il müftüsü dr. kondi, video konferans yoluyla 2020 yılı ramazan hizmetleri hakkında basın toplantısı gerçekleştirdi

23 Nisan 2020 - 18:20

İl Müftülüğünde video konferans yoluyla gerçekleştirilen basın toplantısına Mersin’in ulusal ve yerel TV kanal ve gazete temsilcileri katıldı.

İl Müftüsü Dr. Kondi,  toplantıya Ramazan-ı Şerifin Milletimiz ve İnsanlık âlemi için hayırlar getirmesi temennisiyle başladı. Bu yılın Ramazan Ayı Teması olarak belirlenen “Ramazan ve Sorumluluk Bilinci” konusunda bilgilendirme yaptıktan sonra; vaaz ve irşat hizmetlerinde dijital mecraların daha etkin kullanılacağından, bu doğrultuda İl müftülüğünün hazırladığı TV ve sosyal medyada yayınlanacak sohbet, ilahi ve Kur’an tilavetini içeren “İftara Doğru Mersin” ve “Mihraptan Gönüllere” projelerinden bahsetti.

Mersin ve ilçelerinde 777 din görevlimizin “Vefa Sosyal Destek Projesi’nde etkin görev aldığını, bunun yanı sıra her cami din görevlisinin ihtiyaç sahibi en az bir kardeş aile belirlediğini ve onların her türlü ihtiyaçlarıyla ilgilendiğini dile getiren İl Müftüsü Dr. Kondi, hayırseverlerimizle ihtiyaç sahibi binlerce aile arasında Vefa Sosyal Destek Projesi çerçevesinde köprü olmaya devam edileceğini vurguladı.

Toplantı basın mensuplarının sorularıyla sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...