Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Yarıyıl Tatilinde Giren...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Yarıyıl Tatilinde Giren Akdeniz Dernek Camii 4-6 Yaş Kursu öğrencileri Ile Bir Araya Geldi

il müftüsü dr. kondi, yarıyıl tatilinde giren akdeniz dernek camii 4-6 yaş kursu öğrencileri ile bir araya geldi

21 Ocak 2022 - 19:47

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Kur’an Kurslarımızın yarıyıl tatiline girmesi münasebetiyle Akdeniz İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz ile birlikte Akdeniz Dernek Camii Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi, karne sevinçlerine ortak oldu.

Ziyarette, öğrencilere yakın ilgi gösterip sohbet eden ve birlikte eğlenceli anlar yaşayan İl Müftüsü Dr. Kondi, çocuklara, ailelerine ve göstermiş oldukları özveriden dolayı Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı