Mersin’de Il Müftüsü Kondi, Ankara Hacı Bayram Camii’nde...

Mersin'de Il Müftüsü Kondi, Ankara Hacı Bayram Camii'nde Gerçekleştirilen Zafer Duası Programına Katıldı

il müftüsü kondi, ankara hacı bayram camii'nde gerçekleştirilen zafer duası programına katıldı

11 Ekim 2019 - 18:22

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Diyanet İşleri Başkanlığınca Hacı Bayram Camiinde düzenlenen zafer duası programına katıldı.

Ülke genelindeki 90.000 camide olduğu gibi Ankara Hacı Bayram Caminde de Sabah namazında Fetih Suresi okundu ve dualar edildi.

Programa, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş katıldı.

Programda sabah namazı öncesinde Fetih Suresinden bir bölüm okuyan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, ardından dua etti.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı