Mersin’de Il Müftüsü Yığman “mevlid-i Nebi Haftası/camiler...

Mersin'de Il Müftüsü Yığman “mevlid-i Nebi Haftası/camiler Ve Din Görevlileri Haftası”nda Emekli Personel Ile Yemekte Bir Araya Geldi

il müftüsü yığman “mevlid-i nebi haftası/camiler ve din görevlileri haftası”nda emekli personel ile yemekte bir araya geldi

05 Ekim 2022 - 18:20

İl ve ilçe müftülüklerinde çeşitli unvanlarda görev yapmakta iken emekliye ayrılan personel, “Mevlid-i Nebi Haftası / Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nda Mersin İl Müftülüğü Gençlik, Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezinde bir araya geldi.

Samimi ve keyifli bir ortamın oluştuğu programda İl Müftüsü Yığman, masaları tek tek gezerek personel ile bir süre sohbet etti.

Kur’an tilavetinin ardından programda konuşma yapan Müftü Yığman, “Mevlid-i Nebi Haftası / Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı kutladıktan sonra haftanın önemine değindi ve bu yılki “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” teması çerçevesinde yaptığı konuşmasını hizmetlerinden ve katılımlarından dolayı personele teşekkür ederek tamamladı.

Programa İl Müftüsü Aydın Yığman’ın yanı sıra il müftü yardımcıları Mahsum Taşçı ve Ümmühan Mert, Akdeniz İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu ve müftülük personeli katıldı.

Program, yapılan konuşmalar ve dua ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı