Mersin’de Ilimiz Müftülüğünce, "camiler Ve Din...

Mersin'de Ilimiz Müftülüğünce, "camiler Ve Din Görevlileri Haftası" Dolayısıyla Bütün Camilerde Sabah Namazını Müteakip Cemaatle Birlikte Fidan Dikme Etkinliği Gerçekleştirildi

ilimiz müftülüğünce, "camiler ve din görevlileri haftası" dolayısıyla bütün camilerde sabah namazını müteakip cemaatle birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi

08 Ekim 2019 - 18:21

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın öncülüğünde Camiler ve Din Görevlileri Haftası çerçevesinde Türkiye genelinde farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan fidan dikme etkinliğinde Mersin’deki din görevlileri binlerce fidanı toprakla buluşturdu.

Bu kapsamda İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, İlçe Müftüleri, din görevlileri ve cami cemaati ile birlikte uygun cami ve kurs alanlarında ayrıca Orman Bölge Müdürlüğünce bazı İlçe Müftülüklerimize tahsis edilen yerlerde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı