Mersin’de Iyilik Ilmek Ilmek örüldü

Mersin'de Iyilik Ilmek Ilmek örüldü

iyilik ilmek ilmek örüldü

16 Aralık 2020 - 18:20

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları tarafından hayata geçirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindirmek amacına yönelik “İlmek İlmek İyilik“ projesi kapsamında TDV Mersin Kadın Kolları ve Mersin Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak İlçe Müftülüklerimizin de katkılarıyla hayır sahibi kardeşlerimizle yaptığımız iyilik çalışmasını tamamladık.  

Çalışma kapsamında toplanan atkı, bere, eldiven, mont ve  muhtelif örgü kıyafetlerin bulunduğu 21  yardım  kolisi, Tunceli'deki çocuklarımızın kış günlerindeki tebessümüne ortak olmak için yola çıktı.

Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi Kadın Kollarından sorumlu İl Müftü Yardımcısı Ummahan Mert yaptığı açıklamada: “İyilik hizmetinde katkısı olan tüm hayırsever kardeşlerimize ve vakıf çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da farklı proje ve çalışmalarla ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...