Mersin’de Kur’an Kurslarında Eğitim Gören üstün Yetenekli...

Mersin'de Kur’an Kurslarında Eğitim Gören üstün Yetenekli çocuklar Eğitime Tabi Tutulacak

kur’an kurslarında eğitim gören üstün yetenekli çocuklar eğitime tabi tutulacak

06 Kasım 2020 - 18:20

Mersin İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi Başkanlığında, İl Müftülüğü Gençlik, Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezinde üstün yetenekli çocuklara yönelik hizmetlerle alakalı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Müftü Yardımcıları Hasan Küçük ve Ummahan Mert, Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Hakan Gündoğdu, İl Gençlik Koordinatörleri ve İl ADRB Koordinatörü katıldı.

Karşılıklı görüş alışverişi ve istişarenin yapıldığı toplantıda, yatılı Kur’an Kurslarında uygulanması planlanan eğitime tabi tutulacak öğrencilerin belirlenmesi için kriterler, kurslarda öğrencilerin tespiti ve BİLSEM okullarında görev alacak personelin eğitimi, üstün yetenekli çocuklara iletişim dili ve değerler eğitiminin nasıl verileceği hususunda personel eğitimi yapılması kararlaştırıldı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda