Mersin’de Lösemili çocuklara Ve Ailelerine Yönelik Yapılacak...

Mersin'de Lösemili çocuklara Ve Ailelerine Yönelik Yapılacak Destek Programı Toplantısı Yapıldı

lösemili çocuklara ve ailelerine yönelik yapılacak destek programı toplantısı yapıldı

05 Kasım 2020 - 18:20

2- 8 Kasım lösemili çocuklar haftası münasebetiyle İlimiz Müftülüğünde İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, İl Müftü Yardımcıları Hasan Küçük ve Ummahan Mert, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Serkan Kılınç, Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Bahar Aydınlı ve Şube Müdürü Hasan Karaboğa’nın katılımlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Haftanın önemine vurgu yapılan toplantıda İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Mersin il gençlik koordinatörlüğü ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından ilimiz genelinde lösemili çocuklar ve ailelerine yönelik yürütülmesi planlanan proje hakkında yaptığı bilgilendirmede: “Lösemi tedavisi gören çocuklara manevi destek hizmeti ile okula devam eden kardeşlerine kırtasiye yardımı, Hz. Mikdat Cami Gençlik Merkezimizde okul derslerine yardımcı kurslar, sportif ve sanatsal etkinlikler yapılması planlanmaktadır. Bununla beraber anne babalara yönelik manevi destek hizmeti ile hobi kursları açılması için projemizi hazırladık” dedi.

Toplantı, lösemili çocuklara ve ailelerine yönelik sürdürülecek destek programına dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...