Mersin’de Müftülüğümüzden Danışmanlık Ve Rehberlik...

Mersin'de Müftülüğümüzden Danışmanlık Ve Rehberlik Semineri

müftülüğümüzden danışmanlık ve rehberlik semineri

05 Kasım 2018 - 18:19

Müftülüğümüzden Danışmanlık ve Rehberlik Semineri

Mersin İl Müftülüğü tarafından Mersin merkez ilçelerinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerine ve eşlerine yönelik danışmanlık ve rehberlik semineri düzenlendi.

Açış konuşmasını İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi’nin yaptığı seminerde İstanbul Sabahattin Zaimoğlu Üniversitesi Öğretim görevlilerinden Dr. Besra Taş, Evlilikte yaşanan problemler ve çözüm yolları, Evlilikte yaşanan problemlere imago yöntemi ile çözüm üretme konularında bilgilendirmek yaptıktan sonra grup terapileri şeklinde devam etti ve terapilerde görevlilerimiz ve eşlerine,  Ailede bir ergenimiz var ve Eşimi tanıyorum, anlıyorum konularında bilgi paylaşımı yaptı.

İl Müftülüğümüz seminere katılım gösteren din görevlilerimiz ve Kur’an Kursu öğreticilerimizin çocuklarını da düşünerek oyun alanı oluşturdu ve çocuklar seminer boyunca oyun alanında zamanlarını değerlendirdiler.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda