Mersin’de şehit Hv.p.asb.kd.çvş. özkan Demir Son Yolculuğuna...

Mersin'de şehit Hv.p.asb.kd.çvş. özkan Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

şehit hv.p.asb.kd.çvş. özkan demir son yolculuğuna uğurlandı

04 Kasım 2022 - 18:20

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde 3 Kasım 2022 tarihinde icra edilen serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada şehit olan Hv.P.Asb.Kd.Çvş. Özkan DEMİR’in cenazesi Toroslar Akbelen Şehir Mezarlığı Şehitliğinde toprağa verildi.

Şehit Hv.P.Asb.Kd.Çvş. Özkan Demir’in Türk bayrağına sarılı naaşı, Yenişehir Hz. Mikdat (Muğdat) Camii'nde İl Müftüsü Aydın Yığman'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, Akbelen Şehir Mezarlığı Şehitliğine defnedilmek üzere götürüldü.

Akbelen Şehitliğinde Kur’an tilaveti ve İl Müftüsü Yığman’ın yaptığı dua ile şehidin cenazesi ebediyete uğurlandı.

Törene, şehidin yakınlarının yanı sıra Vali Ali Hamza Pehlivan, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan, CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar da katıldı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret