Mersin’de Toroslar Halkkent Emir Sultan Camii Ibadete Açıldı

Mersin'de Toroslar Halkkent Emir Sultan Camii Ibadete Açıldı

toroslar halkkent emir sultan camii ibadete açıldı

17 Eylül 2021 - 18:20

İlimize teşrif eden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan yapımı tamamlanan Toroslar Halkkent Emir Sultan Camii açılışını gerçekleştirdi.

Cami hakkında İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’den bilgi alan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan camiye Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Kılınan Cuma namazının ardından cemaate hitap eden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, "Siz değerli kardeşlerimden istirhamım şu olacak. Emir Sultan Camisi'nde elhamdülillah bir olalım, beraber olalım, iri olalım, diri olalım, kardeşliğimizi asla lekelemeyelim. Kardeşliğimize gölge asla düşürmeyelim. Bölmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Ne kadar bu noktada bir olup beraber olursak rabbim gücümüzü o kadar arttıracaktır. Bu vesileyle ben de tüm geçmişlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, şehitlerimize rahmet diliyorum. Rabbim bizleri şehitlerimizle birlikte sevgili Habibinin livâü'l-hamd ismiyle müsemma sancağı altında haşru cem eylesin.” dedi.

Toroslar Halkkent Emir Sultan Camii açılışında Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, , milletvekilleri ve il protokolü de eşlik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu