Mersin’de Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Ve Gençlik Kolları...

Mersin'de Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Ve Gençlik Kolları Istişare Toplantısı Gerçekleştirildi

türkiye diyanet vakfı kadın ve gençlik kolları istişare toplantısı gerçekleştirildi

10 Eylül 2020 - 18:20

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezince Kadın ve Gençlik Kollarının faaliyetlerinin ele alındığı online istişare toplantısı yapıldı.

İstişare toplantısı, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı İhsan Açık başkanlığında, Mütevelli Heyeti Üyesi ve aynı zamanda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, İl Müftüleri ve İl Müftü Yardımcılarının katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi ve İl Müftü Yardımcıları Hasan Küçük ile Cafer Erol’un da katıldığı toplantı, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın ve Gençlik Kollarının icra etmiş oldukları faaliyetler ve yapılabilecek hizmetler hakkında görüş, öneri ve istişarelerde bulunulmasının ardından sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı