Mersin’de Yarışmalarda Dereceye Giren Personele Hediyeleri Takdim...

Mersin'de Yarışmalarda Dereceye Giren Personele Hediyeleri Takdim Edildi

yarışmalarda dereceye giren personele hediyeleri takdim edildi

16 Temmuz 2021 - 18:20

2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelimizin yeteneklerini geliştirmek, planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını, kişisel gelişimlerinin ve kendilerini yetiştirmelerinin devamlılığını ve mesleklerini cesaretle yapacak şekilde kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren personele hediye takdiminde bulunuldu.

İlimiz genelinde erkek ve kadın din görevlilerimiz arasında "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma", imam hatip, müezzin kayyım ve erkek Kur'an kursu öğreticilerimiz arasında “Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu” ve tüm personelimiz arasında “Hutbe Yazma, Şiir Yazma ve Proje” yarışmaları düzenlendi.

Yarışmada dereceye girerek ödül almaya hak kazanan personel için Müftülük makamında gerçekleştirilen törene İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, müftü yardımcıları Hasan Küçük ve Cafer Erol ile Din Hizmetleri Şube Müdürü Ali Koçak katıldı.  

Dereceye giren ve bölge yarışmalarında İlimizi temsil eden-edecek olan personelimize hediyeleri İl Müftüsü Dr. Kondi ve müftü yardımcıları Küçük ile Erol tarafından takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”