Mersin’de Yaşlılarımız Değerlerimiz!

Mersin'de Yaşlılarımız Değerlerimiz!

yaşlılarımız değerlerimiz!

18 Mayıs 2020 - 18:20

Mersin İl ve İlçe Müftülükleri Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde içerisinde bulunduğumuz koronavirüs salgını sürecinde ve Ramazan Ayında tüm personeliyle her alanda gece gündüz demeden ihtiyaç sahibi ve zor durumda olan vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor.

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’ye Toroslar İlçesi Turunçlu Mahallesinde tek başına ikamet etmekte olan 70 yaşında bir vatandaşımız olduğu, oturduğu evin çatısında çökmeler olduğu ve zor durumda hayat mücadelesine devam ettiği bilgisi verilmesi üzerine Vefa Sosyal Destek Grubu kapsamında Toroslar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Toroslar Şubesi görevlilerince hemen harekete geçilerek vatandaşımız ziyaret edildi ve durumu yerinde incelenerek ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Hayırsever bir vatandaşımız tarafından yapımı üstlenilen çatının tadilatının tamamlanması üzerine İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük ve Toroslar İlçe Müftüsü Vekili Osman Hazır vatandaşımızı ziyaret ettiler.

Ziyarette, evde incelemelerde bulunan İl Müftüsü Dr. Kondi, bazı eşyaların yenilenmesi ve eksik olanların da temin edilmesi talimatını vererek, yaşlı vatandaşımıza bir süre sohbet etti.

Ziyaret sonunda İl Müftüsü Dr. Kondi yaşlı vatandaşımıza Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak her zaman yanında olduklarını, bundan sonraki süreçte de ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yardımcı olacaklarını ifade etti.   


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...