Mersin Il Müftülüğü Adrb “üstadların Dilinden” Proje...

Mersin Il Müftülüğü Adrb “üstadların Dilinden” Proje Kapsamındaki Beşinci Eğitimi Gerçekleştirdi

mersin il müftülüğü adrb “üstadların dilinden” proje kapsamındaki beşinci eğitimi gerçekleştirdi

02 Aralık 2022 - 18:20

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyelerinin mesleki donanımlarını arttırmak amacıyla “Üstadların Dilinden” projesi kapsamında düzenlenen eğitimlerin beşincisi Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Çevrim içi düzenlenen eğitim programının açışını yapan İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert, DİYK Üyesi İdris Bozkurt’a yoğun çalışmalarının arasında programa vakit ayırması dolayısıyla teşekkür etti.

DİYK Üyesi İdris Bozkurt’un  “Evliliğin Sonuçları ” konusunu anlattığı eğitim programı, katılımcıların sorularının cevaplanması ve programdan duyulan memnuniyetlerin ifade edilmesiyle sona erdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda