Mersin Il Müftülüğü Adrb “üstadların Dilinden” Proje...

Mersin Il Müftülüğü Adrb “üstadların Dilinden” Proje Kapsamındaki üçüncü Eğitimi Gerçekleştirdi

mersin il müftülüğü adrb “üstadların dilinden” proje kapsamındaki üçüncü eğitimi gerçekleştirdi

21 Kasım 2022 - 18:20

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyelerinin mesleki donanımlarını arttırmak amacıyla “Üstadların Dilinden” projesi kapsamında düzenlenen eğitimlerin üçüncüsü Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Yaman’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Çevrimiçi düzenlenen eğitim programının açılışını yapan İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert, Prof. Dr. Yaman’a yoğun çalışmalarının arasında programa vakit ayırması dolayısıyla teşekkür etti.

Prof. Dr. Ahmet Yaman’ın “Geçerlilik Bakımından Evlenme Akdinin Çeşitleri” konusunu anlattığı eğitim programı, katılımcıların sorularının cevaplanması ve programdan duyulan memnuniyetlerin ifade edilmesiyle sona erdi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı