Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Camiler Ve Din Görevlileri...

Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

mersin milletvekili olcay kılavuz, camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle müftülüğümüzü ziyaret etti

25 Eylül 2020 - 18:20

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ve Milliyetçi Hareket Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçli her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’yi makamında ziyaret etti.

İl müftü yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Milletvekili Kılavuz, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müftüsü Dr. Kondi, Milletvekili Kılavuz’a teşekkür ederek,  yürütülen hizmetlerle alakalı bilgilendirmede bulundu.

Ziyaret, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret