Minikler Sıcak Bir Yuva Oldu. 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri,...

Minikler Sıcak Bir Yuva Oldu. 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Batman Il Müftümüz Turgut Erhan'ı Makamında Ziyaret Ederek "bir Iyilik, Sıcak Bir Yuva" Sloganıyla Başlatmiş Olduğumuz Iyilik Konutları Kampanyası Için Kumbaralarını Bağışladı.

minikler sıcak bir yuva oldu. 4-6 yaş kur’an kursu öğrencileri, batman il müftümüz turgut erhan'ı makamında ziyaret ederek "bir iyilik, sıcak bir yuva" sloganıyla başlatmiş olduğumuz iyilik konutları kampanyası için kumbaralarını bağışladı.

22 Aralık 2020 - 10:15

Batman İl Müftülüğümuze bağlı Mehmet Emin Terece 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Batman İl Müftümüz Turgut Erhan'ı makamında ziyaret ederek  "Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" sloganıyla başlatmiş olduğumuz İyilik Konutları kampanyası için kumbaralarını bağışladı.


Minik öğrenciler, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlib’de savaş magduru aileler için yapılacak olan İyilik Konutları’nda kullanılmak üzere kumbaralarını İl Müftümüz Turgut Erhan ve TDV Batman Şube temsilcisine biriktirdikleri 2800 TL'yi teslim ettiler.

İl Müftümüz Erhan; bağışlarından dolayı minik öğrencilere, kurs öğreticilerine ve minikleri bu şekilde duyarlı yetiştiren ailelerine teşekkür ederek, miniklere çeşitli hediyeler takdim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi