Müftü Yardımcısı, Muş Il Müftü Vekili Murat Karanci, 11...

Müftü Yardımcısı, Muş Il Müftü Vekili Murat Karanci, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde, Muş Valiliğinin Fidan Dikme Etkinliğine Katıldı.

müftü yardımcısı, muş il müftü vekili murat karanci, 11 kasım milli ağaçlandırma gününde, muş valiliğinin fidan dikme etkinliğine katıldı.

11 Kasım 2022 - 18:30

11 Kasım Milli Ağaçlandırma gününde Muş Valiliği fidan dikme etkinliği düzenledi.

Cumhurbaşkanımızın himayesiyle 81 ilimizde fidan dikme günü etkinliği düzenlendi.  Bu kapsamda Muş valiliğince 112 acil servis binası bahçesinde fidan dikildi. Vali Gündüzöz, 7 bin fidanın bugün Muş ilimizde toprakla buluştuğunu ve ülkemizin daha yeşil olması için bu günlerin fırsat olduğunu söyledi. Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Valimizin konuşmasının ardından fidan dikimine geçildi. İl Müftü Yardımcımız, Müftü Vekilimiz Murat Karanci, İl Vaizi Emin Ülker ve müftülük heyeti törene katılarak fidan dikimine destek verdiler.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı