Muğla Aile Dini Rehberlik Bürosu Tarafından Toplantı...

Muğla Aile Dini Rehberlik Bürosu Tarafından Toplantı Gerçekleştirildi

muğla aile dini rehberlik bürosu tarafından toplantı gerçekleştirildi

15 Ekim 2021 - 18:25

5 ilçeden üye ve koordinatörlerin katılımıyla gerçekleşen toplantının açılışında konuşan İl Müftüsü Yaşar Çapçı,Aile Dini Rehberlik Bürosu'nun misyonuna vurgu yaptı. Çalışmaları değerlendiren Çapçı,toplumun temelini oluşturan aile kurumunda yaşanan sorunlarda ve mutlu ailenin inşasında üstlendikleri görevler dolayısı ile katılan üye ve koordinatörleri tebrik etti.

Çapçı'nın konuşmasının ardından İl Müftü Yardımcısı Sema Özbakış ve İl Koordinatörü Nesibe Reçber
katılım sağlayan üye ve koordinatörlerle çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirdi.

İl Müftü Yardımcısı Sema Özbakış,Aile Dini Rehberlik ve Bürosu Değerlendirme Raporu,Projeler ve koordinatörlerin çalışma hakkında görüş belirterek,üye ve koordinatörlere çalışmalarında  başarı diledi.

İl koordinatörü Nesibe Reçber de Büro çalışmaları hakkında bilgi verdi ve ailenin öneminden bahsetti.

Toplantı sonunda da üye koordinatörler yaptıkları  çalışmalarını  ve görüş önerilerini dile getirdi.

Toplantı katılımcılara yapılan ikramla son buldu.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda