Muğla’da Atatürk Kültür Merkezinde “cami Ve Hayat” Konulu...

Muğla'da Atatürk Kültür Merkezinde “cami Ve Hayat” Konulu Konferans Yapıldı

atatürk kültür merkezinde “cami ve hayat” konulu konferans yapıldı

03 Ekim 2019 - 18:26

Muğla İl Müftülüğü Cami ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri doğrultusunda Muğla Atatürk Kültür Merkezi’ de İl Müftüsü İbrahim ÖCÜT tarafından bir konferans verildi. İl Müftüsü ÖCÜT “ Camiler ve Din Görevlileri haftası bütün ülkemizde kutlanmakta olup bizde bu nedenle İlimizde kültürel sosyal etkinlikler yapmaktayız. Ayrıca imamlarımızın sadece ölü yıkayan değil, dirileri de yıkayan onları günahlardan, yanlışlardan, eksikliklerden uzaklaştıran bireyler olduğunu ve daha iyi bir gelecek için eğitimlerimizi tamamlamamız gerektiğini konuşacağız.  Bu nedenle toplumumuza daha faydalı, daha yararlı, dini konulardan  bilgilendirme, aydınlatma görevlerimizin daha iyi daha nitelikli yapılması için hep birlikte bir araya geldik” dedi. Programın sonunda İlçe Müftülüklerinden 1 yıl içinde emekli olan Din Görevlilerine bizzat kendileri hizmet teşekkür plaketi verdiler. Emekli personellerin yaptıkları duygu dolu konuşmaların ardından konferans son buldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret