Muğla’da Geleneksel Kurşunlu Camii,sabah Namazı Buluşması...

Muğla'da Geleneksel Kurşunlu Camii,sabah Namazı Buluşması Yapıldı

geleneksel kurşunlu camii,sabah namazı buluşması yapıldı

06 Mayıs 2019 - 11:10 - Güncelleme: 06 Mayıs 2019 - 11:34

Menteşe Müftülüğü bünyesinde, her ayın ilk Cuma sabahı Kurşunlu Camii’nde düzenlenen geleneksel sabah namazı buluşmasının yedincisi, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması birincisi  Kocatepe Camii müezzim kayyumu,Hafız Furkan Tıraşçı’nın katılımıyla gerçekleşti.

Gelenekselleşen Kurşunlu Camii Cuma sabah namazı buluşmaları yaklaşan Ramazan-ı Şerif  ve yaz mevsimi nedeniyle bu yıl son defa düzenlendi. Genç yaşlı, çocuk ,erkek kadın, demeden pek çok vatandaşın katıldığı sabah buluşmasının bu ay ki konuğu Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması birincisi Kocatepe Camii müezzim kayyumu İmam Hatip Hafız Furkan Tıraşçı oldu.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan buluşmada Hafız İmam Hatip Furkan Tıraşçı sabah namazını kıldırdı. Namazın ardından muhteşem sesiyle, ilahiler ve tesbihatlar,Kur’an-ı Kerim’den  ayetler okuyan Tıraşçı, dinleyenleri Kur’an ziyafetine doyurdu.

Kur’an şöleninin ardından Menteşe Müftüsü Mustafa Aydın konuşma yaparak şunları söyledi.

“Toplumda farkındalık yaratmak, cemaatimize farklı güzellikler yaşatabilmek maksadıyla düzenlemiş olduğumuz sabah namazı buluşmalarımızın son konuğu Kocatepe Camii müezzim kayyumu,Hafız İmam Hatip Furkan Tıraşçı kardeşimiz oldu. Kendisine katılımı için teşekkür ederim. Sabahın bu saatinde buraya kalkıp gelen siz kadın erkek çoluk çocuk bütün cemaatimize de içten teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerif ve yaz mevsimi nedeniyle bu sabah namazı buluşmalarımıza Ekim ayına kadar ara vereceğiz. Nasipse Ekim ayı gibi tekrar devam edeceğiz. Ayrıca hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile hazırladığımız çorba ikramımız için de tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Mübarek Ramazan-ı Şerifi aynı güzellikler içinde kolaylıkla ve layıkıyla yaşayabilmemizi diliyorum” dedi.

Cemaate çorba ikramında bulunan Menteşe Müftüsü Mustafa Aydın, Hafız Furkan Tıraşçı ve cemaat ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı