Muğla’da Ilçe Gençlik Koordinatörlerine Eğitim Semineri...

Muğla'da Ilçe Gençlik Koordinatörlerine Eğitim Semineri Verildi.

ilçe gençlik koordinatörlerine eğitim semineri verildi.

28 Aralık 2021 - 18:25

Muğla İl Gençlik Koordinatörleri Muğla İl Müftülüğü Konferans salonunda Eğitim seminerinde biraraya geldi.Bir yıllık faaliyetlerin de değerlendirildiği toplantıya Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI,İl Müftü Yardımcısı Sema ÖZBAKIŞ da katıldı.

Saat 10-17 arasında iki oturum halinde gerçekleşen toplantıda konuşan Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI ,Gençlik faaliyetlerinin çok mühim olduğunu ,bu konuda gösterdikleri özveri dolayısı ile katılım sağlayan kooordinatörlere teşekkür etti.

ÇAPÇI’nın ardından Din Hizmetlerinden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Sema ÖZBAKIŞ gençlik hizmetlerinin öneminden bahsetti.Her görevliye ayrı ayrı sorumluluklar düştüğünü dile getiren ÖZBAKIŞ,bu konuda Muğla'nın çalışmalarına emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.

İl Koordinatörleri Mehmet KURUMAHMUT ve Rukiye AVCI ise Hizmet alanları,Koordinatörlerin görevleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında sunum gerçekleştirdi. Tablolar halinde ,grafikler eşliğinde verilen eğitimde koordinatörler de kendi alanlarında önerilerini ve yaşadıkları zorlukları paylaştı.

Koordinatörleri temsilen Milas Koordinatörü Salih Rıfat ŞEN de ilçede yapılan faaliyetleri sunum şeklinde koordinatörlerle paylaştı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kars'ta Valimiz Ziya Polat 4-6 Yaş Miniklerini Ziyaret Etti
Kars'ta Valimiz Ziya Polat 4-6 Yaş Miniklerini Ziyaret Etti