Muğla’da Menteşe Ilçesi Eski Vaizi Kırklareli Demirköy Ilçe...

Muğla'da Menteşe Ilçesi Eski Vaizi Kırklareli Demirköy Ilçe Müftüsü ömer Ak Ve Menteşe Ilçe Vaizi Aksoy'dan Müftü çapçı'ya Ziyaret

menteşe ilçesi eski vaizi kırklareli demirköy ilçe müftüsü ömer ak ve menteşe ilçe vaizi aksoy'dan müftü çapçı'ya ziyaret

26 Eylül 2022 - 18:25

Muğla Menteşe İlçe Müftülüğü Vaizi iken  Kırklareli Demirköy İlçe Müftüsü olarak atanan Ömer Ak ve Menteşe İlçe Vaizi olarak Muğla’ya gelen  Oktay Aksoy’dan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı’ya ziyaret.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ak ve Aksoy’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ak’a  Muğla İl ve Menteşe İlçe Müftülüğü’ndeki hizmetlerden dolayı teşekkür eden Çapçı, yeni görev  yerinde başarı diledi.


Kırkalerli’ne İlçe Müftüsü olarak atanan Ömer  Ak da Menteşe Vaizi olarak çok güzel hizmetler  yaptıklarını, bu süreçte desteklerini esirgemeyen Müftü Çapçı’ya teşekkür etti.

Menteşe Vaizi olarak atanan  Oktay Aksoy da İlk görev yeri olarak Muğla’da hizmet etmek için oldukça heyecanlı olduğunu ifade ederek,azimle ve gayretle çalışacağını dile getirdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı