Muğla’da Sma Hastası çocuk Için Seferber Olan Platform üyeleri...

Muğla'da Sma Hastası çocuk Için Seferber Olan Platform üyeleri Müftü çapçı'yı Ziyaret Etti

sma hastası çocuk için seferber olan platform üyeleri müftü çapçı'yı ziyaret etti

20 Aralık 2022 - 18:25

Datça’da faaliyet gösteren Engelim Olma  ve Zihinsel Engelliler derneği Muğla Şubesi Yönetimi Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı’yı ziyaret etti.

Ziyarette Engelim Olma Dernek Başkanı Dilek Dündar’a dernek üyesi Ömer Babacan ve Sma Hastası Minik Zehra Dağ’ın babası Abdullah Dağ, Zihinsel engelliler Muğla Şube Başkanı Menderes Çetinözlü’ye dernek üyesi    Mine Gökmen ve Mehmet Çetinözlü eşlik etti.

Ziyarette İl Müftülüğü engelli koordinatörü Gülsüm Toraman da hazır bulundu.
Datça Engelim Olmayın Derneği Başkanı Dilek Dündar , Ömer Babacan ve Abdullah Dağ SMA hastası Fatma Zehra Dağ bebek için destek isteyerek  Valilik onaylı kampanyayı İl Müftüsü Yaşar Çapçı'ya takdim ettiler.

İl Müftüsü Yaşar Çapçı da İl Müftülüğü olarak , İlçe Müftüleri ile de istişare ederek gerekli desteği vereceklerini ifade etti.

Öte yandan Engelsiz Yaşam Platformu üyeleri İl Müftüsü Yaşar Çapçı'yı ziyaret ettiler.
Menders Çetinözlü, Mine Gökmen, Dilek Dündar, Ömer Babacan, Mehmet Çetinözlü ve Gülsüm Toraman'ın da hazır bulunduğu görüşmede Engelli bireylere doğru yaklaşım, engelli sorunları üzerinde istişarede bulunuldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret