Muğla’da üç Aylarda Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Muğla'da üç Aylarda Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

üç aylarda sabah namazı buluşmaları devam ediyor

28 Ocak 2023 - 18:25

Muğla İl Müftülüğü ve Menteşe İlçe Müftülüğü tarafından iki haftada bir Cumartesi icabedilen Sabah Namazı buluşmaları  farklı bir Camiide düzenlenmeye devam ediyor.

Bu hafta Aşağı Sanayi Camii'nde düzenlenen Program Sefa Esenkaya hoca'nın evsahipliğinde gerçekleşti.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı ve Menteşe İlce Müftüsü Mustafa Aydın'ın teşrifleri ile gerçekleşen programda Kırkbirevler Camii İmam Hatibi Yadigâr Ceylan Yasin okuyup,  Tesbihat yaptırırken, Menteşe İlçe Müftüsü Mustafa Aydın Sabah Namazı Kıldırıp Duada bulundu.

Sabah Namazı buluşmasında katilim sağlayan Cemaate sohbette bulunan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı İçinde bulunulan mübarek zamanların öneminden bahsetti.

Recep Şaban ve Ramazan aylarının idrak edilmesinin önemine değinen Çapçı, bu zamanlarda geçmişte işlenmiş günahlara tevbe ederek bir daha işlememenin gerekliliğine değindi.

Program sonunda Katılım sağlayan Cemaate  Çorba ikram edildi.

Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...