Muğla’da Vefa Konulu şiir Yarışması ödül Töreni Yapıldı

Muğla'da Vefa Konulu şiir Yarışması ödül Töreni Yapıldı

vefa konulu şiir yarışması ödül töreni yapıldı

25 Aralık 2021 - 19:40

Muğla İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 2021 Yılı Mevlid-İ Nebi haftası   "Hazreti Peygamber Ve Vefa Toplumu" teması çerçevesinde Şiir Yarışması düzenlendi.
Yarışmada dereceye girenler için ödül töreni Muğla İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Törene Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI,İl Müftü Yardımcısı Sema ÖZBAKIŞ,Önder Şube Başkanı Sefa KARA ,İlçe Koordinatörleri ,dereceye giren öğrenciler ve aileleleri katıldı.

Kur’an tilaveti ile başlayan programda konuşan Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI, Şiir yarışmasına katılarak dereceye giren ve şiir göndererek yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.
Allah Resülünün İslamı anlatırken yaşadığı çilelerden bahseden ÇAPÇI,verilen nimetlerin şükrünü eda etmede Hazreti Peygamberin örnek alınması gerektiğini dile getirdi.Daha sonra dereceye giren öğrenciler "Hazreti Peygamber ve  Vefa" kolulu şiir yarışmasıiçin yazdıkları şiirleri kendileri okudu.Öğrencilerin okuduğu şiiirler dinleyenlerden büyük beğeni topladı.
Ortaokul, Lise ve Üniversite kategorilerinde derece giren öğrenciler daha sonra hediyelerini ve para ödüllerini Muğla İl Müftüsü Yaşar ÇAPÇI’nı elinden aldı.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri