Muş Alparslan üniversitesi Rektör Yardımcısı Ve Uygulamalı...

Muş Alparslan üniversitesi Rektör Yardımcısı Ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'i Makamında Ziyaret Etti.

muş alparslan üniversitesi rektör yardımcısı ve uygulamalı bilimler fakültesi dekanı prof. dr. yaşar karadağ, muş il müftüsü ibrahim halil demir'i makamında ziyaret etti.

02 Eylül 2022 - 18:30

Muş Alparslan Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, daha önce kendisini ziyaret eden Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'e iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, "Üniversite olarak tüm resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerimize önem veriyoruz. Bu kurumlarla birlikte Muş'u ve üniversiteyi daha ileriye taşımak istiyoruz. Müftülüğümüz ile de ortak yaptığımız çalışmalar var. İnşallah bu çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir ise ''Şehirde ve gençlerin yüreklerinde manevi iklim havasını oluşturmak istiyoruz. Gelişen ve değişen dünya düzenini yakından takip ediyoruz. Bugün bütün bir insanlık zor bir süreçten geçiyor. Bu zorlukları ortadan kaldıracak yegâne şey yine ilimdir, hikmettir. Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfımız olarak hem öğrenci yurtlarımızla hem de ortak yürüttüğümüz çalışmalarla öğrencilerimizin yanındayız. Namaz programları, ilim atölyeleri, dini gün ve gecelere özel programlar başta olmak üzere birçok programda gençlerimizle buluşuyoruz dedi.

İl Müftüsü Demir, Rektör Yardımcısı Karadağ'a, gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 

 

 

 

Van İl Müftüsü Ömer Keskin, Yardımcısı Sacit Emiri ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yurt Müdürü Abdülkadir Yıldırım ile birlikte Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli'yi ziyaret etti. Müftü Keskin, daha önce kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Rektör Şevli'ye iade-i ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Şevli ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üniversite olarak tüm resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilerimize önem veriyoruz. Bu kurumlarla birlikte Van'ı ve üniversiteyi daha ileriye taşımak istiyoruz. Müftülüğümüz ile de ortak yaptığımız çalışmalar var. İnşallah bu çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ziyaret, Müftü Keskin'in Rektör Şevli'ye hediye takdim etmesi ile sona erdi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”